/* Disable right mouse click */
Informatieve site & webshop voor iedereen met een kinderwens info@yoana.net

Over mij

over mij, Anna Belle met Babe
Laat ik beginnen met wie “mij” is, door mijzelf voorstellen. Mijn naam is Annemarijke Kraak. Ik ben moeder van onze prachtige dochter Anna Belle (Koningsdagkind 2017) en onze geweldige zoon Lenn (19 augustus 2018). Mijn status is getrouwd, zoals dat zo mooi heet. Naast mijn liefde voor mijn man en kinderen, ben ik ook stapelgek op dieren. Onze rode kater genaamd Poes zorgt voor een hoop gezelligheid in huis. Daarnaast breng ik graag mijn vrije tijd door bij mijn paard, een quarter vosmerrie genaamd Babe.

Ik laat mijn kinderen graag “kind zijn”, zelf dingen ontdekken (op een veilige manier) en leer hen graag zoveel mogelijk over respect voor mens, dier en natuur. Maar natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk dat ze zichzelf kunnen zijn en voor zichzelf op komen. Veiligheid en kennis is voor mij zeker belangrijk, daarom heb ik kinderehbo gedaan (en blijf deze herhalen) en hierbij het NIKTA certificaat behaald. Verder hou ik er niet van om “hippe” moeder te moeten zijn en de trends te moeten volgen, ik volg liever mijn eigen weg!

In 2018 besloot ik voor de kinderen thuis te gaan werken en door mijn eigen ervaringen ben ik op het idee gekomen van deze informatieve website met webshop.

Tijdens mijn zoektocht online mistte ik de combinatie van informatie zonder reclame en een webshop. Nu hoef je niet meer naar veel verschillende websites om de juiste informatie en iets leuks/passende spullen bij elkaar te krijgen of te vinden. Ik vind het belangrijk om een brug te slaan tussen de leuke, minder leuke en totaal niet leuke kant van een kinderwens te hebben. Daarom heb ik gekozen om de website in tweeën op te splitsen. De ene kant van de informatieve website noem ik “rondom zwangerschap” en de andere kant “andere realiteit“. Beide met een eigen webshop, “geluk” en “verdriet“.
Uit eigen ervaring weet ik dat het krijgen en hebben van kinderen niet over rozen gaat en zeker niet vanzelfsprekend is. Sterker nog, het is eigenlijk een wonder, iets magisch, hoe cliché dan ook. Ik prijs mezelf dan ook zeer gelukkig met het leven dat ik heb en de dierbaren om me heen. Het had ook heel anders kunnen zijn! Vandaar de naam Yoana, wat o.a. God’s geschenk betekent.
Gezien ik dit werk zelfstandig doe en natuurlijk ook moeder ben, zal ik tussendoor wat “mama”dingen moeten doen… Alle foto’s op deze website zijn mijn en mijn families persoonlijke foto’s en door de jaren heen gemaakt, gebruik hiervan wordt niet op prijs gesteld. Je kan hier meer over lezen op de disclaimer.

Over mij, Anna belle met Poes