/* Disable right mouse click */
Informatieve site & webshop voor iedereen met een kinderwens info@yoana.net

Algemene voorwaarden

Mijn zorgvuldig samengestelde algemene voorwaarden kan je op deze pagina vinden. Ik probeer de AVG zo goed mogelijk bij te houden en daarmee voldoe ik aan de eisen hieraan gesteld. Kijk voor hier voor meer informatie over AVG, oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming. Yoana, oftewel ik, zal mijn best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Bij de pagina `Over mij`, kan je lezen wie ik ben. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen kan je bij mij terecht via telefoon, Whatsapp, Messenger, mail of het contactformulier. Zie contact voor de gegevens en openingstijden. Soms ben ik tijdens de openingstijden bezig met “mama” dingen, maar ik kom altijd zo spoedig mogelijk bij je terug! Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Yoana ter inzage en/of op te slaan om indien gewenst te printen. Hierbij is ook het herroepingsformulier ingesloten. Het herroepingsformulier kan je gebruiken mocht je een product retour willen sturen. Bij een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.

Download hier de Algemene voorwaarden.

Ik probeer met mijn producten zo origineel mogelijk te zijn en blijven. De producten in de webshop zijn beperkt leverbaar en kunnen wijzigen, maar voor de meeste producten is een korte nabestelling mogelijk. Als er bij een product “in nabestelling” of “uitverkocht” staat, neem dan bij interesse contact op, zodat je niets misloopt. De foto’s bij de producten zijn een indicatie hoe het eruit ziet, maar kan iets afwijken in kleur en formaat. Gelieve goed de omschrijving te lezen. 

Overige informatie

De levertijd is 2 à 3 werkdagen. De verzendkosten zijn binnen Nederland voor brievenbuspost €1.71 en pakketpost €6.95 en voor het buitenland €19,30. Ik probeer zo goedkoop mogelijk te verzenden, maar moet een gemiddeld bedrag rekenen voor alle verzendkosten. Voor bestellingen boven de €75,- worden er geen verzendkosten gerekend.

De betalingsmethoden die worden aangeboden op deze website worden verwerkt via Mollie en Billink. Je kan betalen door middel van Ideal, overboeking, PayPal en achteraf betalen.
algemene voorwaarden